Kortisto kaipasi kolmiulotteisuutta, ja sitä näistä korteista löytyy. Dylusions-suihkeilla ja Distress Stainilla värjätty akvarellipaperi on kohotettu korttipohjasta 3 mm:n kohotarrapaloilla. Kimalleliimalla koristeltu ruusu on niin jyhkeä, että kortti ei meinannut mahtua kuoreen. Paksut Thickers-kirjaimet ja helmitarrat on värjätty Copiceilla. Idean pirtsakankeltaiseen korttiin sain Kasialta.

Onnea

Kohotarrat olivat kovassa käytössä myös seuraavaa korttia väsätessäni. Tein korttipohjan kraft-kartongista ja leimasin siihen siksakkuvion Hero Artsin taustaleimasimella ja Papertrey Inkin Fresh Snow -musteella. Leikkasin valkoisesta kartongista vähän korttipohjaa pienemmän ja kapeamman palan ja päällystin sen erilaisilla washiteipeillä. Tekstin tein erilliselle kartonkipalalle käyttämällä BasicGreyn kirjaintarroja maskeina. Värjäsin kartongin pinkillä Glimmer Mistillä, minkä jälkeen poistin kirjaintarrat, leikkasin kartongin banneriksi ja musteutin reunat punaisella kissansilmämusteella. Kortin inspiroi Kristina.

Rakas

Kotimaisista kortintekijöistä kyseltiin suosikkia. Heitä on monia, mutta mainittakoon tässä Korttigallerian Maiju, jolla on ihana tyyli, positiivinen asenne ja ilmeisen ehtymätön ideapankki, josta hän anteliaasti jakaa muillekin.