Pitihän se nuuttaustaso hommata, kun Taava niin hyvin sitä demosi... Tein kortin Scor-Palin sivuilta löytyneellä ohjeella. Tarkkana saa olla, että on leikannut kartongin juuri oikean kokoiseksi. Nuuttaus vaatii hieman harjoittelua, että taittoluu pysyy urassa ja että diagonaalisetkin taitokset onnistuvat. Mutta ihan kiva keksintö, ja nyt tulee varmasti tehtyä vaihtelevamman muotoisia kortteja.

Pöllökortti

Kortti avattuna

Tarvikkeet: skräppikartonki Sinellistä, paperi / Fancy Pants, pöllöleimasin / Sassafras Lass, tekstileimasin / InkyWings, leimasinmusteet / Tsukineko ja Clearsnap, nauha / Craft Lover, kohogeelikynä / Sakura, kimallekynä / Copic Spica, ympyräleikkuri / Fiskars.

Isompi Fiskarsin ympyräleikkureistani on muuten mystisesti lakannut toimimasta. En ollut käyttänyt sitä vähään aikaan (oli kyllä toiminut ihan normaalisti), sitten yritin leikata kuviopaperia ja heti ensi yrityksellä huomasin, että metallinen alaosa ottaa kiinni yläosan yhteen reunaan eikä lävistys onnistu ollenkaan. Kotikonstein vääntelemällä sitä ei pystynyt korjaamaan. Yritin palauttaa leikkurin Sinelliin, josta olin sen viime syystalvella ostanut, mutta sieltä käskivät ottaa yhteyttä suoraan Fiskarsiin, minkä teinkin. Nyt pitäisi jaksaa postittaa härveli Fiskarsille selittelyjen kera, niin katsovat suostuvatko korvaamaan/korjaamaan.