Kuten jo kerroinkin, tein Hiekkaoliivin ATC24-vaihtoa varten elämäni ensimmäisen käsin askarrellun ATC:n. Ja kyllä siinä "oman käden jälki" (meidän perheen eufemismi tuhruille ja muille virheille) näkyykin... Hauskaa tehdessä silti oli. Leikkelin lehdistä kellon, puhekuplan ja tekstit, ja käytin Maylta saamiani papereita ja tarroja. Korostin papereitten pilkkuja valkoisella kohogeelikynällä ja menin vahingossa sörssimään paria täplää ennen kuin kynän jälki oli kuivunut, siitä tuhrut. Paperit kiinnitin kaksipuolisella teipillä, mutta lehtileikkeet liimasin ihan tavallisella puikkoliimalla, jollaisen kanssa en ollutkaan leikkinyt sitten kouluaikojen. Onneksi se ei ollut kovin sottaavaa sorttia, ja toivottavasti se myös pitää - laitoin kyllä kortin heti liimauksen jälkeen painon alle. Tarroja en saanut laitettua ihan suoraan... Olisiko teillä kokeneemmilla kortteilijoilla muuten jotain vinkkejä aloittelevalle ATC-tekijälle?

 

Aika kallis

Olin ajatellut tehdä samalla tekstillä toisenkin kortin, jossa olisi leikkivä lapsi tms. (ideana, että lapsuus on arvokasta aikaa), mutta en sitten tuohon vaihtoon ehtinyt. Katsotaan nyt, saanko sen vielä joskus tehtyä. Vai onko tuo kortti niin surkea, että parempi vaan pysyä digikorteissa...

Tässä on sitten vaihdossa saamani Janskyn ATC, jossa on samoin lehdestä saksittu kello. Tämä on osa 1/3 hänen Time is money -sarjastaan. Tyylikäs kortti, jossa on kauniit värit ja nätisti revityt reunat papereissa. Hauska idea tuo aikataulutausta, ja etenkin tuo oikea saksalainen 5-penninen! Kiitos Janskylle ja Sandylle vaihdosta.

Time is money