Aloitin uuden vuoden kunniaksi uuden kurssin, Jessica Spraguen Digi: in Deep v2:n. Haluan oppia näppäinoikoteitä ja muita elämää helpottavia asioita Photoshopista, ja ensimmäisen oppitunnin perusteella niitä onkin luvassa ihan kivasti. Esim. tässä sivussa alavasemmalla olevia tarinointiliuskoja on tehty vain yksi ja sitten monistettu loput siitä pitämällä pohjassa Ctrl+Alt ja raahaamalla hiirellä haluttuun suuntaan.

Markkinoilla omenaglögillä

Tarvikkeet ovat kurssilta, lisäksi fontit Georgia, Selfish ja Willing Race sekä Pioneer Womanin Vintage-makro (käytetty koko sivuun ja peittävyyttä vähennetty reilusti).

Vähän kyllä viivotinskräppääjänä häiritsee Jessican ohjeitten epätarkkuus - kuvillekin tehtiin valkoiset reunukset piirtämällä summittaisesti valintatyökalulla niitten ympärille suorakulmio ja täyttämällä se valkoisella. Minullehan tämä ei käynyt, vaan tein niille tarkalleen 15 pikselin kokoiset reunukset Stroke-toiminnolla, joskin sitten jouduin käsin korjailemaan kulmia ja muuta pientä, koska Stroke ei osaa tehdä teräviä kulmia... :)