Blogini täyttää tänään neljä vuotta. Sen kunniaksi (kiitos ideasta, Ranu!) tarjoan teille 20 itse tekemääni retrohenkistä digipaperia, joita voi käyttää skräppäilyyn, kortteiluun tai ihan mihin vaan, joko diginä tai ihan perinteisesti jos ne tulostaa.

Retropaperisetti

Kukin paperi on kooltaan 12x12 tuumaa, mutta sen voi hyvin tulostaa vaikka aaneloselle - esim. 100% koossa, jolloin vain osa siitä mahtuu arkille, tai sovita sivulle -toiminnon kanssa, jolloin se tulostuu sivun asetuksista riippuen noin 8x8 tuuman kokoisena.

Sitten se haaste! Käytä yhtä tai useampaa papereista missä hyvänsä askartelutyössä, joko diginä tai perinteisesti. Esittele työ blogissasi ja jätä linkki tämän kirjoituksen kommenttilaatikkoon, tai jos sinulla ei ole blogia, lähetä minulle työstä kuva sähköpostitse. Arvon kaikkien 7.8.2011 klo 23.59 mennessä osallistuneiden kesken 20 euron arvoisen lahjakortin joko Crafticaan tai Jessica Spraguen kauppaan - voittaja saa valita näistä itselleen mieluisemman.

Toivottavasti tykkäätte papereista ja ehditte osallistua haasteeseen! Kiitos näistä vuosista ja törmäillään blogimaailmassa, osan kanssa livenäkin :)

Edit: Arvonta suoritettu!