Kävin neljän muun suomalaisskräppääjän kanssa viime viikonloppuna Belgiassa Scraptastic-tapahtumassa. Ohjelmassani oli kuusi nopeatempoista työpajaa, joista tässä kahden tulokset. Lauantaiaamuna skräppäsin Nathalie Kalbachin johdolla Pink Paisleen ja Tattered Angelsin tarvikkeilla:

Onni

Värjäsimme ja pinnoitimme puukoristeet suihkuttamalla niitä Glimmer Misteillä ja ravistamalla nopeasti päälle UTEE-kohojauhetta, joka sitten sulatettiin kuumailmapuhaltimella.

Koristeet

Yläreunan boordin teimme levittämällä vaahtomuovinpalalla Glimmer Glazea maskin läpi ja leimaamalla saman sarjan leimasimella päälle, minkä jälkeen värjäsimme taustakartongin Glimmer Misteillä, jotka eivät tarttuneet Glazella päällystettyihin kohtiin. Resist-tekniikka siis (käytin vaaleansinistä Glazea ja keltaisia Mistejä).

Boordi

Lounaan jälkeen hempeilin Birgit Koopsenin työpajassa. Lehtipollo goes Prima:

Love

Tämän työpajan jujuna oli kaksinkertainen maskaustekniikka. Ensin piirrettiin taitetulle kopiopaperille sydämenpuolikas ja leikattiin se irti, jolloin paperiin jäi symmetrinen sydämenmuotoinen aukko. Sitten tämä asetettiin taustapaperille, laitettiin päälle valmis kukkakuviomaski ja tuputeltiin mustetta maskien läpi, tuloksena kukkakuvioitu sydän.

Kukkakuvio

Ihan kivoja nämä Priman tuotteet, mutta kuten Creomi totesi, niin pulleita että sivut vievät hirveästi tilaa albumissa...

Primaa

Oli ihan huippureissu - saatanpa lähteä ensi vuonnakin! Kiitokset matkaseuralle :)