Valitsin Vuoroin vieraissa -haasteeseen #5 Creomi-bingorivin metalli, turkoosi, maali. Tausta on tehty turkoosilla Distress Inkillä (kiitos, Riikka!), keltaisella akryylimaalilla, oranssilla Inktense Blockilla, sapluunoilla ja leimasimella. Metallia löytyy embossatuista elementeistä ja tägin sirkkarenkaasta. Ja joo, ei tullut Creomin tyylinen sivu. :)

Terve, pikkuveli

Seuraavana on vuorossa minun haasteeni. Haasta itsesi kokeilemaan uutta, tee sivu kokonaan diginä tai kokeile vaikka kirjoittaa tarinointi tietokoneella. Tai mitä jos tulostaisit joitakin elementtejä ja liittäisit ne sivuusi? Mikä on sinun näkemyksesi hybridistä? Vapaata tulkintaa sallitaan! Osallistujat ovat mukana alla olevan palkinnon arvonnassa (laitan digipainotteisen haasteen kunniaksi mukaan myös jotain pientä tietokoneella tehtyä) - lisäksi kaikkiin VV-haasteisiin osallistuneiden kesken arvotaan varastojen kätköistä löytynyt aarre.

Palkinto

Voit hakea inspiraatiota esim. tästä digisivusta, jonka tein Vuoroin vieraissa -kirjoitustani varten:

Syyskävely sielunmaisemassa

Tarvikkeet: Love Falls -pakit 1 ja 2, Simply Enchanting -pakki ja *Steampunk Type -kirjaimet / Nicole Young, fontit *Selfish ja FG Saga.