Jessica Spraguen Stories in Hand -kurssilla olemme tehneet tällaisen kansion ja muistikirjan muistojen tallentamisen apuvälineiksi.

Kansio ja muistikirja

Kansioon on tulostettu Jessican keksimiä kysymyksiä kolmesta aihepiiristä (juuret, perhe ja itse) sekä listoja joihin voi kirjata lyhyesti ylös kysymyksien innoittamat muistot, jotka aikoo myöhemmin skräpätä/blogata/tallentaa haluamallaan tavalla. Muistikirjaa pidetään mukana ja siihen kirjoitetaan uusia muistoja joita tulee päivän aikana vastaan, joko lyhyesti tai koko muisto. Systeemi vaikuttaa oikein mukavalta ja toimivalta - mieleen tulee mm. lapsuudesta kaikkea jonka luuli jo unohtaneensa.

Kansioksi olisi käynyt mikä hyvänsä 6x6 tuuman rengaskansio, mutta päätin tehdä sen itse Heinikasta ostamastani suklaanruskeasta chipboard-levystä ja Sinellin saranarenkaista. Kansion etu- ja takakansikuvat on tulostettu Sinellin Basic-kartongille, sisäsivut ja muistikirja puolestaan Akateemisesta Kirjakaupasta ostetulle kermanväriselle 160-grammaiselle kopiokartongille (Clairefontaine Trophée).