Digi: in Deep -kurssitehtävänä oli tällä kertaa itse keksitty luonnos ja sen pohjalta templaatti ja sivu, jossa on kustomoitu varjo. Valitsin ensin kuvat ja tein alustavan luonnoksen kynällä ja paperilla. Kovin suoria linjoja tulee näihin omiin templaatteihin... Käsin väännelty varjo on tähdellä, jonka halusin ikään kuin kohotarroilla laitetuksi. Tarinointilapun piparireuna ja katkoviivat on tehty sivellintyökalulla ja Stroke Path -toiminnolla.

Talvi.

Tarvikkeet: paperit Holiday / Epson, paljetit Paper Fairytales / Nicole Young, ommeltu lumihiutale Whimsical Wonderland / Franziska Altmann, leimattu ympyrä Make Your Own Postmarks 2 / Katie Pertiet, VTPortableRemington -fontti.

Digeilen nykyään alla olevalla kokoonpanolla. Mies hankki itselleen isomman näytön ja minä sain vanhan apumonitoriksi. Pidän siinä skräpätessä Finder-ikkunaa (resurssienhallinta); valokuvan tilanteessa selattavina olivat joulu- ja talviaiheisten pakkieni esikatselukuvat. Voin myös raahailla elementtejä Finder-ikkunasta suoraan Photoshopissa auki olevaan leiskaan. Kuvassa leiska on vähän kesken - muutin vielä värejä ja lisäsin koristeita tähden lähelle.

Kaksi näyttöä

Viime viikolla käytiin Tieteen päivillä ja nautittiin talvesta.

10.-16.1.

PS. FedEx toi juuri Paper Crafts -lehden blogiarvonnassa voittamani The Girls' Paperien Tinsel & Twig -kokoelman! Yleensä ko. blogista ei lähetetä palkintoja ulkomaille, vaan palkinto korvataan lehden vuosikerralla, mutta ilmeisesti The Girls' Paperie suostui lähettämään paketin Suomeen. Ihania juttuja <3