Ostin Tiimarista valokuva-albumin, johon mahtuu 24 kymppikuvaa. Joka toiselle päivälle tulee kuva, joka toiselle jouluinen BasicGreyn kuviopaperi ja sen päälle tarinointilappu. Idean sain Stacy Julianilta, mutta oma albumini on enemmänkin päiväkirja tästä joulukuusta kuin muistoja menneistä jouluista. Kannen koristelen valmiiksi, kunhan keksin albumille nimen - ehkä jotain tyyliin "12 kuvaa + 12 tarinaa = joulukalenteri 2009" (numerot isolla, tekstit pienellä).

Albumi

Tarinointilapuissa on ympyräleikkurilla tehdyt kielekkeet, jotka on numeroitu molemmin puolin xingiltä saamallani läpinäkyvällä dymoteipillä (näkyy luonnossa paremmin kuin kuvissa). Näin joka sivulla on numero. Tarinointilappujen piiloon jäävälle puolelle voin laittaa kuvapäiviin liittyvää tarinointia ja säilöä päivien aikana kertynyttä sälää kuten leffalippuja. Lappu on helppo vetää kielekkeen avulla ulos toisen puolen tarkastelua varten.

2.-3.12.

Olisin tietysti voinut tehdä joka päivälle oman aukeamansa kuten Stacy, jos olisin löytänyt sopivankokoisen albumin, mutta tämä pienempi albumi vaatii vähemmän työtä ja on siten kiireiselle aivan passeli. :)