Olen Shimellen Pretty Paper Party -kurssilla ja kokosin sen innoittamana oman pakin. Aloitin tuosta monivärisestä siksak-paperista ja valikoin ensin siihen sopivia papereita, sitten koristeita ja lopuksi valokuvia. Pakista tuli ihan kiva sekoitus uutta ja vanhaa.

Pakki

Ehdin jo skräppäämäänkin pakilla (nauha ja siirtokuva tosin ovat sen ulkopuolelta). Sain jopa käytettyä pelottavan pitsipaperin. Milläköhän ihmiset näitä kiinnittelevät? Minä vetelin vain teippirolleria ja varmistelin vähän glossylla - jospa se muovitaskussa pysyisi kasassa. Maali on Distress Crackle Paintia, sekin ensi kertaa käytössä.

Hienorakenne

Tein viime Stadi Scrap -tapaamisessa valmiiksi Ingvild Bolmen työpajassa aloittamani sivun (muitten leiskoja pajasta: Creomi, Elina, Xing). Otsikko on tylsää wonder/darling-linjaa, kun mikään muu ei sopinut... Lisäsin kumpaakin leiskaan päivämäärän ja toiseen myös paikan läpinäkyvällä dymoteipillä, erottuvat luonnossa riittävän hyvin mutteivät häiritse.

Ihana

Joittenkin koristeitten päälle tuputeltiin työpajassa vähän valkoista maalia, joka pehmensi niitä kivasti. Myös taustapaperia ja leimailuja tuunailtiin maalilla. Taustalle suihkutettiin Glimmer Mistiä, jota levitettiin peppupyyhkeellä. Paperien reunoja ressailtiin Ingvildin uudella monitoimityökalulla, joka on kyllä hankittava omaksi! Hänen askarteluveitsensä ei niinkään vakuuttanut, sain käteni kipeäksi sillä kuvioita leikellessäni ihan samoin kuin muillakin vastaavilla. Jotkut työpajalaiset olivat muuten leikkelyssä huomattavasti nopeampia kuin toiset...

Alla oleva, eilen väsäämäni synttärikortti on Laurie Willisonin inspiroima - hän käytti stansseja, minä taas lävistimiä. Leimailuissa on nähtävissä lievää oman käden jälkeä...

Onnea

Tämmöinen pläjäys tällä kertaa!