Tässä pari kuvaa American Craftsin Modern-albumista, johon laitan DYL-kurssin leiskani. Tilasin albumin Papirloftetista, mutta sen kulmat olivat tosi huonossa kunnossa (albumissa on paljaat pahvikannet); valitin ja he lähettivät minulle uuden, joka oli vähän vähemmän purkautuvassa tilassa. Koska kannet voi kuitenkin päällystää haluamallaan tavalla, lopputulos on se, että minulla on nyt kaksi ihan käytettävää isoa albumia.

Design Your Life

Nämä ovat siis hybridiversioita viikon 1 digileiskoistani. Yllä olevassa kuvassa näkyy vasemmalla puolella 6x6 tuuman kokoinen kansilehti, jonka kääntöpuolelle piti kirjoittaa, miksi tuli kurssille. Yksi syistäni oli, että halusin kokeilla eri sivukokoja; olenkin huomannut tykkääväni siitä, kun albumissa on erikokoisia sivuja.

Joka viikolle on myös oma tulostettava 6x6 tuuman otsikkosivunsa, jonka taustapuolelle skräpätään viikon aiheeseen liittyvä valokuva. Alla olevassa kuvassa näkyy vasemmalla symmetriakuvani, joka esittää tietokoneeni päällä olevia kaiuttimia + pientä koristelautasta.

Talvisää

Talvisää-sivun hybridiversion lumihiutaleet ovat Heidi Swappin läpinäkyvä ghost shape. Leikkasin sen kahtia, maalasin taustapuolet valkoisella akryylimaalilla ja laitoin etupuolelle kimalleliimaa.

Lumihiutale

Kraft-kartongin puutteeni korjautui toistaiseksi, kun löysin Leimailutaivaasta My Mind's Eyen Life Stories -kokoelman (#2), jonka kraftille painettujen papereitten toinen puoli on kuvioimaton. Kokoelmassa on paljon kauniita papereita, mutta myös englanninkielistä tekstiä sisältäviä arkkeja, joitten kääntöpuolet joutavat hyvin taustapapereiksi. Oli kiva taas tavata messuilla vanhoja + uusia tuttuja ja hypistellä ihania tavaroita.