Olin pitkään halunnut kokeilla tätä kukantaitteluohjetta, ja kun Paper Crafts -lehden touko-kesäkuun numerosta osui silmään sopiva luonnos ja kortillekin oli tarvetta, ryhdyin toimeen.

Onnea

Osallistun tällä Villakeijun kortteiluhaasteeseen 40, jossa piti käyttää itselle rakkaita materiaaleja tms. Vaikka kortti saattaa näyttää minulle epätyypilliseltä, siitä löytyy kuitenkin asioita joista tykkään yleisemminkin: selkeälinjainen luonnos, kraft-kartonkitausta, taiteltu koriste (harrastin muinoin iiris- ja teepussitaittelua ja tykkäsin siitä hirmuisesti), Fiskarsin Threading Water -leikkurilla tehty boordi... Ja rakastan noita hilloamiani October Afternoonin papereita sekä uutta Sew Easyn leipurinnyöriä. Napit ja kirjaimet ovat reilun vuoden takaisesta Leikkaa&liimaa-tapahtumasta, joten hillottu on niitäkin. :)

Sain muuten vihdoin aikaiseksi etiketöidä albumini ja paperikoteloni:

Kansiot

Sannikalta saamani metallireunaiset tägit säästyivät muuhun tarkoitukseen, kun löysin Ordning&Redasta kansioklipsejä. You Do:n koteloissa oli tuollaiset metallipidikkeet jo valmiina, mittasin vain millainen paperi niihin mahtuu (5x5 cm taitettuna kahtia toimi oikein mainiosti). Käytin Century Gothic -fonttia lihavoinnilla ja ilman. Kolme koteloa jäi kuvan ulkopuolelle: 8x8 P+K, 12x12 K, 12x12 P (P=paperi, K=kartonki). Mr Lehtipollon mielestä labelointini ovat melko tekniset... :)