Blogeissa on taas näkynyt top ten -listoja viime vuoden tuotoksista; tässä omani. Tein 78 skräppisivua, mikä on 26 enemmän kuin vuonna 2011 ja 46 enemmän kuin 2010 - hyvässä vauhdissa siis ollaan. Leiskoista 50 oli digitaalisia, 24 perinteisiä paperisivuja ja 4 hybridisivuja. Suosikeistani melkein kaikki ovat tällä kertaa paperisivuja ja melkein kaikkien asettelu on omasta päästä, vain kaksi sivuista on luonnoksen mukaan tehtyjä. Kovasti sekatekniikkaan päin olen kallistumassa, ja roiskeet ovat jo arkipäivää. Kraft-kartongista olen siirtymässä valkoiseen ja toisaalta hennosti kuvioituihin papereihin.

Miau34PalloautoHelsinki 2012Namurin pyörät Namurin talotNamurin taideEi meille25 Again!Piknik

Kortteja syntyi viime vuonna 16 (lasken samalla kaavalla tekemäni joulukortit yhdeksi). 8 perinteistä, 4 digikorttia ja 4 hybridikorttia. Suosikkeihini pääsi kaikkia laatuja; perinteisistä korteista tykkäsin eniten niistä, joissa käytin Emmon mustekurssilla tekemiäni taustoja. Cricut oli hybridikorteissa kovassa käytössä, ja tuli sitä pariin leiskaankin käytettyä Silhouette Cameon suosion innoittamana.

ParanemiskorttiOnnittelukorttiPerhoskortti RetronörttihybridikorttiJoulukortit 2012

Digeilijöiden iloksi tein top ten -listan myös pelkistä digisivuista. Nämä ovat keskimäärin värikkäämpiä kuin paperisivuni...

NuorisolaisetPirteämummo&siiliTanti34
PalloautoMeidän 1. kotijouluFinnSyyskävely sielunmaisemassaomgpony

Sivuja tuli tehtyä, kursseja käytyä ja omaa tyyliä pohdittua niin paljon, että paperiskräppäyskin tuntuu jo luontevalta ja leiskat syntyvät usein kuin itsekseen. Tästä on hyvä jatkaa :) Seuraavaksi olen menossa Emmon Voimaa skräppäyksestä -nettikurssille ja Riikan Kerroksia-kurssille Askartelupirttiin - odotan jo innolla!