Scraptastic-tapahtuman viimeinen rutistukseni oli filippiiniläisen Iris Babao Uyn tekniikkapainotteinen työpaja, jossa tehtiin kaksi sivua yhtä aikaa. Oli tosi kivaa ja sivut syntyivät kuin itsestään, vaikken yrittänytkään tehdä niistä mallisivujen näköisiä (tai ehkä juuri siksi). Iris sanoikin Creomin ja minun pöydän kohdalle tullessaan, että olemme selvästi kokeneita skräppääjiä, kun olemme jo näin pitkällä, ja että hyvältä näyttää <3

Ällö

Saimme muhkean BasicGreyn tarvikepakin, josta riitti hyvin materiaalia kolmanteenkin leiskaan. Käytimme BG:n pitsipaperia ensin maskina, jonka läpi levitimme toiseen sivuun gesson ja kohopastan sekoitusta. Sitten sirottelimme tahmaisen pitsipaperin päälle kuparinväristä UTEE-kohojauhetta, jonka sulatimme kuumailmapuhaltimella, ja käytimme paperinpalasia toiseen sivuun.

Kynsistudio

Värjäsimme sivuja misteillä ja Inktense-musteväriliituja eri tavoin käyttämällä. Nämä Inktense Blocksit olivatkin mukava uusi tuttavuus, samoin kuin mica flakes -kimalle"geeli", jota näkyy ensimmäisessä sivussa esim. alaoikealla.