Kurssin toisen viikon aiheena oli epäsymmetrinen tasapaino, ja Cathyn luonnoksilla taas mentiin. Muutin Cathyn tarinointilapun tekstin suomeksi ja tulostin BasicGreyn paperille. Otsikkofontissa ei ollut ääkkösiä, joten lisäsin a:n päälle pari pistettä uudella kuvatasolla. Hybridiosuuteen kuului myös kuvankäsittely; loppu oli perinteisempää skräppäystä Heinikan DT-paketin iki-ihanilla tavaroilla.

Sinä

Tarvikkeet Heinikasta: paperit / BasicGrey (Designer Cardstock: Happy), nauha / KI Memories (Sashes: Love), metallikoristeet / Around The Block (Love Value Pack Charms), timangit metallikoristeitten ripustuslenkeissä / Kaisercraft (Rhinestones Word: Cherish), kirjaimet / Queen & Co. (Love Letters: Soul Mate). Fontit ovat Bleeding Cowboys, Felt Tip Woman ja Pea Karen's Doodles.

Tämänkertainen DT-paketti oli ensi silmäyksellä hyvin vaaleanpunainen - tuli mieleen, että ehkä sen olisi pitänyt mennä pikkuhelistimelle... ;) Onneksi papereista löytyi värivalikoimaa, vaikka päällimmäisenä olikin pinkkiä. Tykkään kovasti näistä BasicGreyn yksivärisistä muttei tylsistä papereista, jotka ovat kartongin vahvuisia. Taustan maaliroiskeetkin ovat osa paperia. Nuo muovikirjaimet tulivat hassussa "puuterirasiassa". Osa niistä on helmiäishohtoisia (näkyy vähän sivun oikeassa yläkulmassa), ja nauhakin hohtelee kivasti. Timangisanat eivät ensin inspanneet, mutta sitten keksin, että voihan ne timangit irrottaa toisistaan ja käyttää mihin haluaa. Heiniltä tuli myös siistejä Heidi Swappin isoja maskeja ja vaahtomuovikirjainleimasinsetti; niistä toivottavasti lisää piakkoin.

Alla vielä Real World Color -leiskani hybridiversio, tässäkin taustana BasicGreyn yksivärinen paperi, joskin eri pakkauksesta. Kiinnitin kellotaulun pienellä Tiimarin haaraniitillä.

Nuoret