Pitkästä aikaa perinteinen paperisivu. En oikein keksinyt missä muodossa skräppäisin lomareissumuistot, joten päätin tehdä yksittäisiä leiskoja niin kauan kuin huvittaa ja katsoa sitten mitä on jäljellä. Yhden 12x12-digisivun olen jo tehnyt, ja tästä tuli 8x8-paperisivu. Ajattelin kokeilla osaisinko soveltaa ominta digityyliäni paperiskräppäykseen, ja kyllähän siitä jotain tuli.

Turistin tunnusmerkit: lippis ja kamera

Kuva on käsitelty Poladroid-ohjelmalla - so last season, mutta kun minulla ei ole iPhonea... Aloitin sivun vaakaletterinä, mutta tyhjää tilaa jäi jopa minun makuuni liikaa, joten typistin sivun 8x8-kokoiseksi. Ylös jäi vielä liikaa tilaa, mistä sain idean leikata yläreunaa boordileikkurilla ja laittaa (Elliksen hulluilta päiviltä ostetun :) piparireunaisen kartonkipalan sen taakse.

Tarvikkeet: paperit / Studio Calico ja My Mind's Eye, klemmari ja musta palloteippi / K&Company, kangasteipit / Papermania, filminauha / Tim Holtz, haaraniitit / Pink Paislee, kirjaintarrat / Craft Creations, akryylimaali / Ranger. Leimattu piparireuna on tehty teippirullan hylsyllä. Dymo-kohokirjoitinkin pääsi taas käyttöön, ja kraft-kartonki <3