Uusi askartelutilani alkaa valmistua. Se sijaitsee makuuhuoneemme ikkunaseinällä ja koostuu kahdesta työpöydästä, ovellisesta kirjahyllystä ja tällä viikolla saamastani Ikean Alex-laatikostosta, joka tulee toisen pöydän alle. Laatikosto on tarkoitettu A2-kokoisille papereille, eli sinne mahtuu kookkaitakin skräppäysjuttuja, mutta toisaalta laatikot ovat mukavan matalia.

Laatikosto

Ylimmän laatikon omistin tarinoinnille: vasemmalla isot kirjaintarrat, oikealla pienet/litteät (myös siirtokuvakirjaimet) ja keskellä tarinointilappuja yms. Näitten taakse piilotin englanninkielisiä sanoja sisältävät koristeet ym. harvemmin tarvittavat tekstijutut. Alimpaan laatikkoon puolestaan sain kaikki lävistimeni ja paperileikkurin.

Tarinointi ja leikkurit

Myös puukantaisille leimasimille nämä laatikot ovat ihanteellisia. Pienen kokoelmani kanssa samaan laatikkoon mahtuivat (tekstittömät) siirtokuvat, tarrat ja pahvikoristeet sekä muutama isohko kannaton leimasin.

Leimasimet ja siirtokuvat

Muita laatikoita en kuvannut, mutta yhteen laitoin haaraniitit, helmet ym. pienet tilpehöörit, yhteen nauhat, kukat ym. isommat koristeet ja viimeiseen valmispakkeihin liittyvät koristeet (pakkien paperit ovat erikseen Cropper Hopperissa).

Kirjahyllyssä (muistaakseni Ikean Bonde-sarjaa, jota ei valmisteta enää) majailevat suurin osa työvälineistäni, kuten leimailuun, ompeluun ja maalaamiseen liittyvät jutut, sekä tietysti kuviopaperit ja kartongit. Useimmin käyttämäni tarvikkeet ovat askartelulaukussa, jonka nostan hyllyltä pöydälle aina askartelun aloittaessani. Saapa nähdä, miten tämä järjestys lähtee toimimaan - vielä en ole päässyt kokeilemaan, kun skräppäyspöydät ovat olleet tietokonekäytössä, mutta ensi viikolla pitäisi tulla koneille uudet pöydät eri huoneeseen. Täytyy sitten kuvata uusi askartelutila kaikessa komeudessaan... :)