Olipa mukava nähdä Taavan järjestämässä blogitapaamisessa nettituttuja ihan livenä! Leimailtiin, Taava esitteli Sizzix Big Shotin toimintaa, vaihdoimme Callen kanssa ATC:t, demosin teepussitaittelua ja Triin näytti minulle uuden taittelutavan, shoppailtiin jne. Kiitos kaikille (erityisesti tietenkin Taavalle ja hänen oikealle kädelleen, Riiviölle), hauskaa oli!

Ostoksia

Kuvassa ostoksiani, otettiin Titan ja Ingridhan kanssa huokoisia korttipohjia leimailua varten, sitten ostin silkkipaperia iiristaitteluun ja tummanharmaan kohogeelikynän. Nämä siis Sinellistä - akvarellipuuvärit ovat Suomalaisesta kirjakaupasta, kiitos Taavalle & Riiviölle vinkistä. Pieni kuviopaperineliö on taiteltu Triinin opettamalla tavalla. :-) Alla vielä Callen hieno ATC, vaihdossa annoin viimeisen Temptation-digikorttini kuorineen.

The King is here

Ja nyt kun vihdoin sain oikean kameran taas käyttööni (se on siis Canon PowerShot A80, tapaamisessa en muistanut tarkkaa mallia), otin kuvan *Sassa*lta voittamistani ihanuuksista. ATC-pohjat on jo askarreltu valmiiksi korteiksi ja lähetetty Hemulille, mutta muuten tässä taitaa näkyä suunnilleen kaikki, osa vähän jo leikeltyinä. Paljon kiitoksia!

Arvontapalkinto