Tykkään kovasti Echo Parkin tuotteista, vaikkeivät ne ihan minun tyyliäni olekaan. Ihan uusintakin Echo Parkia löytyy diginä Jessica Spraguelta, mutta valitettavasti en voi suositella näitä digiversioita: osa papereista ja elementeistä on huonolaatuisia.

Ensimmäiset Echo Park -digituotteeni olivat Walk in the Park -sarjan papereita, jotka olivat ihan laadukkaita, joten rohkaistuin hankkimaan lisää. Sorruin One Buck Wednesday -alessa Apothecary Halloween 2 -paperipakkiin, jonka papereista monet olivat lähemmin tarkasteltaessa todella pikselöityneitä ja rumia. Valitin tästä ja Echo Parkin edustaja pahoitteli + antoi 10 dollarin kupongin kauppaan, mutta näköjään kyseessä ei ollut yksittäinen ongelma, vaan muissakin heidän pakeissaan on mokia. Tässä sivussa käyttämässäni Life Is Good -kokoelmassa pari jpg-boordia oli tallennettu rumasti ja tuossa note-tarrassa oli valkoinen tausta, joka piti itse poistaa, että sai pyöristetyt kulmat näkyviin (toinen, keltainen note-tarra oli läpinäkyvällä taustalla niin kuin pitikin). For the Record -kokoelmassa (josta tässä yksivärinen taustapaperi) käytännössä kaikki kuviopaperit ja osa elementeistäkin olivat pikselöityneitä ja rumia, kun niitä katseli täysikokoisina.

Olisi kiinnostavaa tietää, ovatko tuotteiden paperiversiot yhtä huonolaatuisia - vai onko painojälki sen verran epäselvää, että virheet eivät näy? Epäilen kyllä, että digiversiot on vain konvertoitu jotenkin typerästi korkealaatuisemmista originaaleista, joita on käytetty paperiversioihin (paitsi tuo Halloween-pakki, joka on olemassa pelkästään diginä). Kotona valokuvapaperille normaalikokoisina tulostettaessa digiversioitten heikkoudet paistavat ainakin omaan silmääni selvästi. Kaikesta huolimatta ne elementit joita ongelma ei koske ovat aivan ihania... tässäkin esim. tuo vaaleansininen kuviopaperi, jota on viirissä <3

Koti

Tarvikkeet: Life Is Good -paperit ja -elementit / Echo Park, PaperPalooza-templaatti / Suzanne C. Walker, taustapaperi For the Record / Echo Park, ommel Sixty or Sixty One / Meryl Bartho, tekstipolut / Jen Caputo, fontit Typical Writer ja Unicorn NF.