Pakko minunkin vähän hehkuttaa, että tuossa tapahtumassa oli aivan järjettömän kivaa! Tapasin tosi monta blogituttua, shoppailin ja siinä sivussa sain vähän jotain aikaankin. (Muuten, jos joku otti minusta kuvan kun siinä puuhastelin, viitsisitkö pistää kommenttia niin annan meiliosoitteeni johon sen voisi lähettää? Minulla on kuvat xingistä, Emmosta, Lintsistä ja skräppäyskilpailun voittajista, voin lähettää asianosaisille.)

Nämä taitavat olla ensimmäiset "normaalit" paperileiskani eli sellaiset joitten teossa ei ole käytetty tietokonetta; koko on tosin 12x12:n sijaan minulle sopivampi 8x8. Ensimmäisen aloitin Craftican workshopissa aloittelijoille ja se perustuu yhteen siellä saamistamme luonnoksista.

Me

Toinen leiska on ihan omasta päästä (ja hyvin simppeli); kuviopaperista irti leikatun kasvikuvan idean tosin apinoin xingiltä ja käytin leikkaamiseen hänen sormiveistään, jollainen piti sitten ostaa itsellekin. Tuossa edellisessä leiskassa puolestaan hioin kirjaimia Emmon hiomapalikalla ja niinhän siinä kävi että sellainenkin piti hankkia omaksi. Muitakin ostosinspiraatioita näiltä matkatovereiltani sain...

Valmis

Tarvikkeet: paperit ja haaraniitti / Déjà Views (Sharon Ann® Timeless Collection), leimasinmusteet / Colorbox Fluid Chalks, kartongit / Paper Studio (Textured Cardstock Darks), kukat / Reprint, siirtokuvat / Daisy D's, kirjaintarrat / American Crafts Thickers (Shoe Box & Pajamas).

Näitten sivujen lisäksi tein Ilona Decon workshopissa tähtiminialbumin, mutta siitä puuttuu vielä kannet.